Wine - Cigar - Liquor

Ambjente per cigare

Ambjente për cigare. Tymosja Puros në ambjent të mbyllur

Ambjente për cigare të përshtatëshme për duhanpirje

Njëqind vjet më parë, kush do të mendonte se pirja e një puro brenda do të ishte një punë e madhe? Askush Me ndalimet e pirjes së duhanit praktikisht kudo që kemi sot, është e vështirë të gjesh një vend cilësor për t’u ulur dhe për të pirë duhan përveç dyqanit tënd të purove. Dhe kjo nëse jeni me fat të keni një dyqan puro që është A: afër, dhe B: ka ulëse ose sallë pritjeje.

Tymosja jashtë është ambjente për cigare

Kjo e bën tymosjen jashtë si vendi më i mirë për të ndezur zjarrin, por jashtë nuk është gjithmonë ideale. Ka plot adhurues të purove që betohen duke pirë duhan në ambiente të mbyllura. Nuk ka erë. Ju mund të merrni një kuptim shumë më të mirë të shënimit të dhomës së puros tuaj. Hiri nuk do të fluturojë kudo. Dhe, ju nuk keni pse të grumbulloni ose të hiqni shtresa shtesë. Nëse nuk keni mundësi të dërgoni të gjithë familjen tuaj larg për një muaj apo më shumë ndërsa qëndroni në shtëpi për të pirë duhan, këtu janë disa sugjerime të dobishme për ta bërë shtëpinë e ëmbël në shtëpi një vend të shenjtë për puro.

Merrni një ventilator

Merrni një ventilator shter Thyej një dritare për fillestarët. Nëse mund të godisni dy dhe të merrni një fllad të kryqëzuar, kjo mund të jetë gjithçka që ju nevojitet. Ambjent per cigare puro përndryshe, drejtohuni te Home Depot ose Lowes dhe merrni një ventilator të shkarkimit. Ekzistojnë një numër modelesh të përballueshme që mund të përshtaten lehtësisht brenda një kornize standarde dritareje. Rrokullisni çelësin dhe thithni tymin ndërsa largoheni nga komoditeti i shpellës tuaj ose karriges së preferuar.

Është gjithashtu një ide e mirë të mbuloni ventilimet e kthimit dhe të hidhni një peshqir në fund të derës në dhomën që pini duhanin. Në këtë mënyrë, tymi i puros tuaj nuk mund të depërtojë në kanalet ose korridorin e shtëpisë tuaj. Ambjente për cigare Sapo tymi i puros të futet në sistemin tuaj HVAC, ai mund të qarkullojë në çdo dhomë, përfshirë kudo ku banon zonja, dhe kjo është një recetë për katastrofë. Drejtoni një pastrues ajri Edhe me një tifoz shter që punon ndërkohë që pini duhan, ia vlen të merrni në konsideratë marrjen e një pastruesi ajri. Mund të marrësh një njësi më të vogël në tryezë ose një model më agresiv të dyshemesë.

Pastruesit e ajrit

Pastruesit e ajrit bëjnë mrekulli në pastrimin e ajrit në dhomën tuaj të preferuar të pirjes së duhanit. Kompanitë si Rabbit Air dhe Dyson bëjnë një larmi të gjerë modelesh. Plus, pastruesit e ajrit heqin qafe të gjitha llojet e aromave bajate të padëshiruara nga gatimi, kafshët shtëpiake, myku dhe më shumë. Shumë eleminojnë shumicën e alergjenëve shtëpiakë. Mobilje miqësore me purot Një nga mënyrat më të dukshme për të ikur me pirjen e duhanit në ambiente të mbyllura është të zgjidhni mobilje për dhomën tuaj të pirjes së duhanit që nuk është shumë me gëzof ose e zhytur në pëlhurë që thith lehtë aromat.

Dyshemetë e drurit, sipërfaqet e forta (si druri ose qelqi) dhe vendet e mbuluara me lëkurë ose vinil nuk do të varen nga tymi i puros si qilima dhe jastekë poliesteri ose pambuku. Bëni zgjedhje miqësore me cigaren me dekorin tuaj dhe keni dhjetë herë më shumë gjasa të shpëtoni nga shoqëria për t’ju bashkuar brenda për një puro të mirë. Ambjent per cigare puro

Ku të tymosësh një puro të mirë ?

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni