Wine - Cigar - Liquor

Whisky legjenda e një pije origjinale

Whisky ose uiski është një lloj pije alkoolike e distiluar e bërë nga pure e grurit të fermentuar. Drithëra të ndryshëm përdoren për varietete të ndryshme, përfshirë elbin, misrin, thekrën dhe grurin. Uiski zakonisht vjetërohet në fuci prej druri, të cilat shpesh janë nga peme shume të vjetra qershie ose mund të jenë gjithashtu prej lisi të bardhë të djegur

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni