Wine - Cigar - Liquor

Duhanpirja me aksesor origjinal cigare

Duhanpirja me aksesor origjinal cigare

Aksesor origjinal cigare

Aksesor origjinal cigare. Nëse kënaqeni me përvojën e pirjes duhanit nga cibuku i preferuar, duhet të dini se ka edhe më shumë se duhani dhe një ndezëse. Pirja e duhanit me cibuk është hobi. Një tërheqje ose një ritual, me pajisjet shtesë për t’ju ndihmuar të përfitoni sa më shumë nga pirja e duhanit gjatë ditës.
Aksesorët e pirjes duhanit mund të flasin shumë se çfarë lloj duhanpirësi jeni. Zgjidhni me zgjuarsi pajisjet thelbësore për pirjen e duhanit për t’ju shoqëruar ju dhe cibukun tuaj.

Zipo origjinal dhe çakmakë për dhuratë

Ndërsa disa duhanpirës janë të rreptë vetëm për të përdorur shkrepse, të tjerët preferojnë çakmakë shumë të lehtë për t’u përdorur, të cilët kanë një flakë pak më të bute sesa shkrepset. Me karakteristika të veçanta si një flakë këndore e krijuar për të mbajtur ju dhe gishtat tuaj të paprekur, çakmakët janë të domosdoshme për pirjen e duhanit.

Çanta dhe kavanoza

Nëse keni nevojë për një vend për të ruajtur duhanin e tepërt ose një mënyrë për ta transportuar pa e derdhur. Çantat dhe kavanozët janë thelbësore për të gjithë duhanpirësit. Shumë janë të dizajnuara për të mbajtur si cibukun ashtu edhe duhanin tuaj. Të dizajnuara për të mbajtur duhanin tuaj të freskët dhe me aromë. Aksesor origjinal cigare

Mjetet e çibukëve

Mjetet e cibukëve si aksesor origjinal cigare, ju ndihmojnë të paketoni, pini duhan dhe të zbrazni një cibuk sa më lehtë të jetë e mundur. Shpesh, këto mjete të vogla bashkohen në një grup, por ato shiten gjithashtu individualisht. Një mjet pastron fyellin dhe ajros duhanin që është paketuar fort ndërsa një kullon

Një tjeter ndihmon në paketimin e duhanit dhe mbledh hirin. Këto mjete variojnë nga elegante tek e thjeshta dhe zakonisht shfaqin një pamje të hijshme metalike.

Pastrues cibukësh

Pastruesit e cibukeve ndihmojnë për të mbajtur cibukun tuaj te pastër duke hequr lagështirën dhe mbeturinat. Lloje të ndryshme të pastruesve të cibukeve përdoren për pastrim të përditshëm. Për pastrime të herëpashershme të hollësishme, të ngushta për cibuk më të ngushtë ose të përkulur.

Tavëll

Tavëllat vijnë në aq dizajne, modele dhe stile sa mund të mendoni. Ata janë aq të larmishëm sa edhe të dobishëm. Ato vijnë në një larmi të gjerë ngjyrash nga jeshile në burgundy në blu. Materiale përfshirë qeramikë dhe qelq, dhe forma të ndryshme.

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni