Wine - Cigar - Liquor

puro origjinale sandarti kualitetit dhoma purove

Puro origjinale. Standarti kualitetit, dhoma purove

Puro origjinale dhe standarti kualitetit nga dhoma purove

Te tregtosh puro kualitative nga markat me te njohura ne bote, eshte vetem njera ane e ketij biznesi. Mbajtja e tyre brenda kushteve per nje kualitet te larte eshte celesi i suksesit per pasionin e duhanpirjes se purove.

Premium 1 Tobacco store

I ndodhur prane kopshtit botanik eshtë i vetmi dyqan në Tiranë për tregtimin e Puro origjinale sipas standarteve të kualitetit të lartë. Atë që nuk e gjeni në asnjë vend tjetër apo dyqan të ngjashëm e keni këtu sepse pasioni eshte me shume se biznes.

Në “Premium1, Tobacco store”, i ndodhur në rrugën “Selita e vjetër”, pranë kopshtit Botanik në Tiranë. Të gjithë “Tifozat” për tymosjen e nje puro origjinale do të gjeni markat më të mira botërore të purove. Për më tepër të reklamuara dhe të ruajtura në një dhomë të veçantë hermetike. Dhoma që ruan të gjitha parametrat e lagështisë dhe temperaturës për një cilësi sa më të lartë të Purove

I pershtatshem edhe per pijet alkolike

Gjithashtu ne dyqan ju mund te gjeni edhe nje numer te madh pije alkolike origjinale qe ndoshta mungojne ne dyqanin tuaj te lagjes apo ne supermarketin e preferuar. Ne nje ekspozitor te vecante jane edhe vererat me te mira te importit

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni