Wine - Cigar - Liquor

Puro me shije unike nga produkte natyrale


Puro me shije te ndryshme

Cigaret mund të aromatizohen për të maskuar shijen ose erën e tymit të duhanit, për të rritur aromën e duhanit ose për të ulur stigmën shoqërore të lidhur me pirjen e duhanit.

Aromat e cigareve përfshijnë karafil, kanellë, mentë, jeshile, agrume, fruta dhe alkool (veçanërisht rum dhe kokteje). Aromat mund të shtohen në duhan, letër cigareje, filtër, apo edhe në mbështjellësin e fletës. Disa kompani duhani kanë zhvilluar sisteme jokonvencionale të shpërndarjes së aromës, duke përfshirë teknologjinë e polimerit, duke përdorur një topth filtri me aromë (rruaza polietileni) mikro-kapsulimi i aromës në letër ose teknologjia e paketimit, fijet e aromës të futura në filtër. Aromat zakonisht shtohen në fund të procesit të prodhimit të cigareve.

Cigaret me aromë preferohen shumë nga të rinjtë, me një studim të vitit 2008 që zbuloi se adoleshentët dhe të rriturit e rinj të moshave 17-25 përdorin cigare me aromë në rreth dyfishin e normës së të rriturve të moshës 25 vjeç dhe më të vjetër, me 17-18 vjeç që janë përdoruesit më të rëndë të cigareve me aromë, duke përdorur ata tre herë më shumë se të rriturit.

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni