Wine - Cigar - Liquor

Aksesor puro prerese purosh cante purosh

Aksesor puro. Ta ndezësh apo mos ta ndezësh

Aksesor puro dhe paisje të tjera për duhan pirësit

Shumica e njerëzve që pinë duhan fillojnë gjatë viteve të adoleshencës ose në fillimet si një i ri i rritur. Ka shumë arsye pse një person fillon pi duhan. Për disa adoleshentë, kjo është një mënyrë për t’u rebeluar kundër prindërve të tyre.
Adoleshentë të tjerë mund të ndiejnë presion nga miqtë e tyre (presion nga bashkëmoshatarët). Ato fillojnë pirjen e duhanit si një mënyrë për t’u dukur “cool”. Disa mund të jenë duke ndjekur sjelljen e prindërve dhe të tjerët besojnë se është një mënyrë për të lehtësuar stresin ose mërzinë.

Ideja se jam i varur.

Nikotina është një droge e fuqishëm varësuese që hyn në tru me çdo thithje cigareje. Shkurtimisht rrit gjendjen shpirtërore, duke ju bërë të ndiheni të qetë dhe më vigjilent. Por me kalimin e kohës, niveli i energjisë dhe disponimi juaj mund të ulen, duke ju bërë që të dëshironi një cigare tjetër. Sa më shumë që pini duhan, aq më shumë nikotinë ju nevojitet, gjë që çon më pas në pirjen e duhanit. Aksesor puro

Justifikimmi se është relaksuese

Shumë duhanpirës besojnë se pirja e duhanit i relakson ata. Në fakt, ajo bën të kundërtën me trupin tuaj. Pirja e duhanit bën që zemra juaj të rrahë më shpejt, frymëmarrja juaj të shpejtohet dhe presioni juaj i gjakut rritet. Pse disa duhanpirës ndjehen të relaksuar kur pinë duhan? Pirja e duhanit çliron dopaminë – një kimikat në trurin tuaj që krijon ndjenja kënaqësie. Por kjo ndjenjë relaksimi zgjat vetëm për disa çaste. Shpesh, nuk është cigarja, por pushimi nga puna ose një situatë stresuese që është relaksimi i vërtetë.

Më ndihmon të qëndroj i përqendruar ”.

Duhanpirësit shpesh thonë se pirja e duhanit i ndihmon ata të përqendrohen dhe të qëndrojnë të përqendruar. Kjo sepse nikotina është një stimulues. Lajmi i mirë është se jo-duhanpirësit gjejnë mënyra për të ruajtur fokusin – pa çmimin e lartë të pirjes së duhanit.

Eshtë një gjë shoqërore që bëj me miqtë e mi”.

Eshtë e lehtë të besosh se pirja e duhanit është pjesë e arsyes që ju të kaloni mirë me miqtë që pinë gjithashtu duhan. Por ka shumë të ngjarë që ju të argëtoheni po aq shumë – ose më shumë – pa cigare. Sjelljet e vjetra mund të jenë të fuqishme, por me shumë kufizime në pirjen e duhanit në vende publike, është më e lehtë se kurrë të jesh shoqëror pa cigare.

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni