Wine - Cigar - Liquor

Tymosni një Puro speciale në cift

Nuk është privilegj vetëm i meshkujve. Një Puro origjinale dhe shumë speciale në shije ju bën të shijoni caste në cift të paharruara.

Janë momente shumë të vecanta që përjetohen rrallë në cift. Tymosja e një puro të vecantë ju jep një sodisfaksion që rrallë herë shijohet në momentet tuaja private në cift.

Ju mund të përzgjidhni një nga purot origjinale me shije shumë të vecantë që edhe për femrat është e lehtë të thithet brenda. 

Nuk ka aspak problem edhe nëse tymosja është vetëm përmes gojës pa e zbritur më poshtë në mushkëri. Ndejesia dhe përqafimi në cift duke shkëmbyer të njëjtën puro do tju dhurojë ato caste relaksi shumv të dëshiruara për ju

Dhurata Premium 1 për Ju

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni