Wine - Cigar - Liquor

Raki është një pije tradicionale në Shqipëri dhe një pije popullore në Kosovë. Rakia është e lidhur thellë me traditën shqiptare dhe si e tillë prodhohet kudo, herë profesionalisht dhe herë në mënyrë artizanale. 

Pijet alkolike më të famshme

Jack Daniel’s është një markë uiski Tennessee dhe eshte uiski amerikan më i shitur në botë.

Woodford Reserve është një markë e uiski bourbon Kentucky të prodhuar në Woodford County, Kentucky, nga Brown-Forman Corporation.

Royal Salute është një markë e uiski skocez prodhuar nga Chivas Brothers në shenjë nderimi për Mbretëreshën Elizabeth II në ditën e kurorëzimit të saj.

Chivas Regal është një uiski skocez i përzier i prodhuar nga Chivas Brothers, i cili ka qenë produkti i katërt më i mirë në botë që nga viti 2016.

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni