Wine - Cigar - Liquor

Previous slide
Next slide

   Për kuriozitetin tuaj, më poshtë ju prezantojmë cila është puro më e rrallë në botë edhe pse çdo ditë statistikat dhe informacione ndryshojnë lidhur me kuriozitete për purot . .  lexo më shumë 

   Të tregtosh puro cilësore të markave më të njohura, është njëra anë e biznesit. Mbajtja e tyre në kushte për kualitet të lartë është çelësi suksesit në një puro origjinale . . lexo më shumë

     Kur bëhet fjalë për aromën e duhanit tek një Puro, ju nuk mund ta përjetoni atë në të njëjtën mënyrë sikur e tymosni duke nxjerrë tymin jashtë pa e kaluar në mushkëri.

Thithja brenda mushkërive ju lejon të merrni nuancat e plota dhe të vërteta të aromës dhe shijes së tymit tek një puro ndërsa ajo digjet qetësisht.

Ndryshe është kur tymi që nxirret jasht noton më parë si një fllad që butësisht dhe ngadalë nga buzët tuaja ngrihet lart drejt tavanit. Përthithja është shumë më e relaksuese . .  lexo më shumë

Puro Origjinale

Zgjidhni të preferuarë tuaj për vete ose për dhuratë

   Ambjente për cigare të përshtatëshme për duhanpirje. Njëqind vjet më parë, kush do të mendonte se pirja e një puro brenda do të ishte një punë e madhe? lexo më shumë

   Dhuratat për evente të veçanta apo për momentet tuaja më speciale gjiithmonë janë impenjative për të vendosur. Dhuroni një puro dhe shikoni efektin që krijon . . lexo më shumë

   Eshtë ekskluzive vetëm për femrat, dhe të dish ta tymosh nuk kërkon ndonjë njohuri të veçantë, por kjo puro vetëm nga buzët e një femre shijohet

   A janë puro duhan vetëm për meshkuj? Këtu nuk flasim për tabunë e duhanpirjes por për aftësitë e femrës për të përballuar duhanin

   Dhurata më e bukur nuk është vetëm surpriza apo shtrenjtësia. Një puro klasike nuk është vetëm një dhuratë surprizë por edhe  çaste të paharruara

   Nuk është privilegj i vetëm meshkujve. Një Puro origjinale dhe shumë speciale në shije ju bën të shijoni caste në cift të paharruara

Open chat
Përshëndetje, nese keni pyetje na kontaktoni